Ремонт GAGGIA

Кавова техніка компанії GAGGIA відома і шанована у всьому світі — там де готують каву і знають як це робити правильно. Засновник компанії Gaggia – першовідкривач кави еспрессо, крему — отримується при такому способі приготування кави, багато говорить про напій і розкриває смак і аромат кави. На основі цього принципу працюють всі сучасні кавомашини, капсульні та еспресо кавоварки. Техніка італійської компанії Gaggia це завжди якісні прилади, зручні у використанні, які зазвичай можна отримати за розумною ціною.Сучасні моделі автоматичних кофемашин мають велику кількість вбудованих функцій з приготування різних кавових напоїв, функції самоочищення і всілякі додаткові функції і налаштування. Кавоварки Gaggia надійні і довговічні, невибагливі в експлуатації, а при поломці не виникає великих складнощів з ремонтом, за умови якщо ремонтом займається професійний Сервісний Центр з кваліфікованими фахівцями.

gaggia

Не дивлячись на якість самих приладів GAGGIA і всіх їх комплектуючих при експлуатації зношуються механізми, гусне і псується мастила в редукторах і шестерних приводах, окислюються електричні контакти, старіють і стають менш еластичними ущільнення, гідросистема кавоварки забивається відкладеннями які не вимиваються звичайними процедурами декальцинації і чищення від кавових відкладень.При виникненні відхилень від нормальної роботи, кавоварки можуть ще працювати якийсь час, але це явний показник того, що варто звернути на це увагу і як можна швидше ці відхилення усунути. Часто цим можна запобігти серйозні поломки і як наслідок уникнути дорогого ремонту кавоварок.

Фахівці компанії допоможуть привести кавоварку GAGGIA в нормальний робочий стан, проведуть Сервісне або Технічне обслуговування якщо потрібно зроблять ремонт будь-якої складності. Після проведення ремонту на виконані роботи та встановлені деталі надається Гарантія до 1 року.

Ми стежимо за тим, що б на нашому складі завжди були всі необхідні запчастини для проведення ремонту кавоварки GAGGIA і при зверненні в Сервісний Центр, Ви можете бути впевнені що ремонт не розтягнеться на невизначений час. Склад запчастин з розширенням модельного ряду GAGGIA постійно доповнюється і уеличивается. Зазвичай ремонт займає від 3 до 5 днів.

Не виключено, що потрібні запчастини яких немає на складі, для рідко зустрічаються моделей кавоварок, зазвичай це стосується елементів корпуса і блоків електроніки, в цьому випадку все залежить від швидкості постачання необхідних деталей від виробника, це приблизно 10 — 30 днів.

Наші майстри виконають наступні роботи:

  • Діагностика несправності кавоварки GAGGIA.
  • Чистка від кавових масел і декальцинація гідросистеми.
  • Налаштування кавоварки GAGGIA.
  • Ремонт кавоварок GAGGIA.
  • Ремонт гідросистеми.
  • Заміна або ремонт кавомолки.
  • Заміна жорен і подальша настройка кавомолки.
  • Ремонт або заміна заварювального механізму GAGGIA.
  • Ремонт або заміна приводу заварювального блоку.
  • Ремонт або заміна електронних блоків управління кавоварки GAGGIA.
  • Заміна помпи.
  • Заміна датчиків.
  • Капітальний ремонт кавоварки GAGGIA.
  • Транспортування кавоварки в сервісний центр і назад до замовника.

Фахівці компанії проводять ремонт і обслуговування в Сервісному Центрі і виїжджають до Замовника, на місце знаходження кавового апарату, якщо несправність на думку фахівця можна усунути на місці. Що зазвичай можна визначити по телефонної розмови при описі відхилення кавомашини від нормальної роботи. Якщо здійснити ремонт можна тільки в Сервісному Центрі, а у Вас немає можливості відвезти , ми можемо запропонувати доставку несправної кавоварки в сервісний центр і після ремонту назад доставимо на ту ж адресу.

Поки інші тільки обіцяють і проводять діагностику, — компанія видає клієнту справний і добре налаштований кавовий апарат.

ІСТОРІЯ КОМПАНІЇ GAGGIA

Творець компанії GAGGIA Джованні Ачилль Гаджіа (Giovanni Achille Gaggia) народився в Мілані в 1895 році.

У першій половині 20 століття, Ачилль Гаджіа працював у Міланському кафе баристой, на той момент вже існуючі кавоварки, або навіть швидше пристосування, варили каву не дуже гарної якості, з-за високої температури води і пари проходили через каву він виходив, не міцним, гірким і втрачав більшу частину аромату. Це і спонукало Акиля Гаджио почати перші експерименти і пробувати нові методи заварювання кави і приготування помелу кави, які відрізнялися від традиційних.

На початку 30-х років Ачилль Гаджіа для рівномірного заварювання меленої кави почав використовувати кавомолку з конічними жорнами, проходячи через таку кавомолку кави було більш однорідного помелу, при такому помелі кави заваривалось рівномірно, стало міцніше, віддаючи в напій більше речовин перебували в зернах.
Ще до Другої світової війни, він розробив і запатентував обертовий поршневий гвинт, виготовлений з алюмінію і латуні. Їх особливість полягала в тому, що вони могли бути скомбіновані з бойлером кавоварки. Пар були виключений з процесу приготування кави, але температура води, як і раніше залишалася занадто висока. Першу модель нової кавоварки він запатентував у 1938 році модель називалася GAGGIA La Vittoria, в ній застосовувався роторно-гвинтовий насос. Тепер кава не пережигался, але конструкція була недосконалою, Ачилль Гаджіа ніяк не міг впоратися з протіканням води. До того ж незабаром почалася Друга світова війна, і в хаосі військових днів креслення, що зберігалися в Мілані, загинули.

Після війни Ачилль Гаджіа не зупиняється на досягнутому і продовжує працювати над удосконаленням процесу приготування еспресо, він багато експериментував з гвинтовим поршнем,але потім замінив його поршнем з важелем. Наступним його дітищем стає застосування пружинного механізму в конструкцію важільного поршня, з його допомогою тиск важеля, застосовуване до кави, стало незалежним від тиску в бойлері. Пружинний механізм забезпечив потрібну і контрольоване тиск, яке вимагалося, щоб дуже швидко, протягом 15 секунд, пропустити воду через каву. При використанні важеля з пружиною, тиск на каву не залежало від тиску в бойлері. У той же час, температура води стала незалежною від температури в бойлері.Тиск пари було зменшено і використовувалося в основному, для підігріву і спінювання молока, а не для приготування кави. Ідея, можливо, була відносно проста, але, щоб розробити таку модель і втілити її в життя в ті дні, був потрібен справжній інженерний талант і велика любов до своєї справи, Ачилль Гаджі виявився першим хто зміг це здійснити. Робоча модель отримала назву GAGGIA Gilda.Така модернізація кавових апаратів зробила прорив в індустрії пристроїв для приготування кави, вийшов продукт, за якістю суттєво перевершує той, який готувався на машинах попереднього покоління. Ачилль Гаджіа винайшов кофемашину яка робила особливий і до того часу невідомий смачний і ароматний кави.

В результаті в чашці виходив густий кава з товстою, кремового кольору пінкою (crema caffe). Час приготування кави зменшилася, у кави з’явився більш інтенсивний смак і аромат. Гаджіа був вражений цим фактом і, можливо, не був готовий до цього. Він запропонував свій винахід виробникам кавоварок, але вони відмовили йому. Їм здавалося, що результат його роботи машин був набагато гірше, ніж його описував сам Гаджіа.

20 червня 1947 року Ачилль Гаджіа патентує бойлер нової конструкції, в той же рік 8 серпня важільної поршень для кавоварок і дещо пізніше в 1948 році реєструє компанію по виробництву еспрессо кави-машин, яка і сьогодні носить ім’я свого засновника GAGGIA.

Це були важливі кроки і можливо найбільші розробки і відкриття в історії створення пристроїв для приготування кави еспрессо.

Так як для Ачилля Гаджі була важлива комерційна реалізація його новаторських ідей він, володіючи певним маркетинговим чуттям, встановив новий винахід у кількох барах і забезпечив їх великими вивісками: «Ми робимо «crema caffe» натуральним способом».
Таку каву не відразу знайшов схвалення у клієнтів, тому що дуже сильно відрізнявся від того кави, який вони звикли пити щодня. Але з цікавості городяни заходили в бари, щоб подивитися на цю новинку. Реагували вони по-різному: деякі стверджували, що це шахрайство, і не вірили в те, що це звичайний кави без всяких домішок, в той час як інші відзначали якісне поліпшення кави — він не був надто гірким і був ароматніше.
Незабаром все ж нова технологія приготування кави була прийнята багатьма відомими барами Мілана, таких як Motta і Biffi, а новий спосіб приготування почав ставати дедалі популярнішими.
На той момент у Ачилля Гаджіа не було власного підприємства, де він міг би виготовляти свої кави-машини, не було навіть маленької майстерні. Всі необхідні деталі для нього виготовляв сеньйор Валенте, що володіє фабрикою з виробництва деталей для автомобілів.
У 1952 році Валенте почав виробництво своїх власних кави-машин під брендом Faema.
У цьому ж році Гаджіа разом з інженером Капсони відкриває власну фабрику з виробництва кави-машин і комплектуючих до них.

В 1952 році була випущена кавоварка Gilda. Її можна вважати першою спробою створення домашньої машини для кави еспрессо і першим кроком до виробництва індустріального масштабу непрофесійних кавоварок.

З 1953 року, після міжнародної виставки в Мілані, починається зростання популярномировом ринку. І з початку експорту в інші країни GAGGIA зробила революцію в світі приготування кави, показавши, що таке справжній, справжній еспресо.

Джованні Ачилль Гаджіа помер в 1961 році. Він ростив кавову культуру з 1938 року.
Вся техніка донині виробляється на заводі в містечку Робекко Суль Навільо в двадцяти кілометрах від Мілана, де традиції і увага до дрібниць легко знаходять спільну мову з самими сучасними технологіями. Частка кави-машин, вироблених компанією Гаджіа, становить 30 відсотків італійського ринку побутової техніки.

До 1964 році компанія GAGGIA стає лідером на світовому ринку кавоварок.

Після декількох років розробок і досліджень в 1977 році, компанія GAGGIA випускає першу в світі кавоварку для дому з професійним холдером і варильної групою, яка стала справжнім бестселером і була своєрідним символом положення і достатку в суспільстві.

У грудні 1999 року Saeco International Group придбала контроль над Gaggia S. p.A. З усіма її активами і боргами, але бренд був збережений. Під брендом GAGGIA в даний час випускаються професійні і побутові кавомашини на однакових механізмах з SAECO, відмінності стосуються в основному лише дизайнерськими рішеннями виконання елементів управління і зовнішнього вигляду.

В останні роки компанія GAGGIA оновила ряд своїх продуктів і провела диверсифікацію, позиціонуючи себе як більш динамічна компанія, що орієнтується на всіх аспектів науково-технічного прогресу і сучасні тенденції, залишаючись при цьому вірним історичній надійності бренду GAGGIA.
Якість та інноваційний потенціал Гаджіа, об’єднаний з особливим дизайном в італійському стилі і ретельним моніторингом потреб своїх клієнтів, зробило цей бренд одним з лідерів в Європі і відомим у всьому світі.

На сьогоднішній день наші асоціації про GAGGIA – це повністю автоматичні кофемашини, представлені лінією Syncrony. Лінія Syncrony початку покоління автоматичних кофемашин, які простим натисканням на кнопку мелють, відмірюють кави і наливають еспресо, а потім викидають відпрацьований кави в спеціальний контейнер.

Сьогодні частка виробництва кавоварок еспресо під торговою маркою Gaggia становить 30 % італійського ринку, що представляє собою близько 200 000 кавоварок для споживчого ринку і близько 4 000 професійних машин, що поставляються в 35 країн світу.

Leave a Reply

*

captcha *